NAŠE VRIJEDNOSTI

ŠVICARSKI KVALITET

Kao švicarska kompanija nastojimo utjeloviti vrijednosti koje se povezuju s našom državom i našim narodom. Činimo ono što kažemo i pridržavamo se postavljenih rokova i postignutih dogovora, te pružamo visokokvalitetan, pouzdan rad izvrsne kvalitete. Poput Švicarske, spajamo stabilnost koju pruža naša duga historija i fleksibilnost koju osiguravaju moderan agilan pristup i učinkoviti postupci donošenja odluka.

STRAST

Naša kompanija je nastala iz strasti, što je i dalje vidljivo u njenom današnjem radu. Naši timovi vole to što rade i rado izlaze izvan okvira u svom angažmanu za naše partnere. Taj entuzijazam podupire naš stav da ništa nije nemoguće, koji nas je doveo tu gdje smo danas i koji će nam nastaviti pomagati da rastemo u budućnosti.

TRADICIJA

 

Naša duga historija pružila nam je mnoštvo iskustva i znanja koji su osigurali naš uspjeh u prošlosti i sadašnjosti i koji će to nastaviti raditi i u budućnosti. Nastojimo uspostaviti dugoročna partnerstva kako bismo mogli rasti zajedno sa svojim partnerima za našu uzajamnu korist. U ovoj dinamičnoj industriji, cijenimo tradiciju no razumijemo i važnost evolucije – za Ewopharmu i za naše partnere.

 

 

ODGOVORNOST

Mi u Ewopharmi svjesni smo odgovornosti koja dolazi uz posao koji radimo – ne samo prema koju imamo prema svojim partnerima nego i prema bolesnicima kojima je potrebno liječenje koje stavljamo na tržište. Veliku vrijednost pridajemo etičkom poslovnom ponašanju i našim timovima osiguravamo obrazovanje i obuku koji su im potrebni kako bi svoj posao obavljali u potpunosti u skladu s internim i vanjskim pravilima i propisima.

ODANOST

Ponosni smo na odanost svojih zaposlenika. Ewopharma cijeni različite kulture i vjerovanja i nastoji postići radno okruženje u kojem svatko može pokazati najbolje od sebe. To omogućava plodne saradnje temeljene na povjerenju u kojima se komunikacija odvija na ravnopravnoj razini. Vjerujemo da je to temelj za dugoročna partnerstva od kojih sve uključene strane imaju koristi.