PREPORUKE PARTNERA

0
Podijeli

POUZDANI PARTNER KOJI ISTINSKI RAZUMIJE BIOGAIA BREND

S namjerom da proširimo doseg naših probiotskih proizvoda, zaključili smo partnerstvo sa kompanijom Ewopharma prije više od deset godina, odnosno 2007. godine. Nakon uspješnog pokretanja u nekoliko zemalja, naša saradnja je obuhvatila registraciju, distribuciju, prodaju i marketing proizvoda BioGaia u 15 zemalja na tržištima u Srednjoistočnoj Evropi.

Tokom godina smo ostvarili korist iz ne samo sveobuhvatnog iskustva kompanije Ewopharma na tim tržištima, već i iz njihove stručnosti na poljima medicinskog i marketinga usmjerenog ka potrošačima. Njihovo istinsko razumijevanje naših proizvoda i brenda BioGaia ih je uvrstilo među naša top tri globalna partnera.

Cijenimo kompaniju Ewopharma kao visokostručnog partnera kojem možemo u potpunosti vjerovati. Svakako bismo ih preporučili svakoj organizaciji koja želi da iskoristi potencijal ovih tržišta u razvoju (samo nemojte reći našim konkurentima).

0
Podijeli

PROFESIONALIZAM I OTVORENOST U PARTNERSTVU SA DR. FALK PHARMA

Već dvadeset godina uspješno sarađujemo s kompanijom Ewopharma. Ono što je u početku započelo sa Salofalk® i Ursofalk® lijekovima u nekoliko odabranih zemalja postalo je dugoročna saradnja, pri čemu vjerujemo Ewopharmi s marketingom, prodajom i registracijom opsežnog portfolija proizvoda Dr. Falka diljem istočne Europe.
Velika i dobro uspostavljena mreža kompanije Ewopharma u regiji omogućila nam je proširenje dosega, pri čemu smo uvelike iskoristili njihovu stručnost i znanje o tim tržištima, kojima bi inače bilo teško pristupiti. Pouzdan partner, naš rad s Ewopharmom oduvijek je obilježen profesionalnošću i otvorenošću. Bez sumnje bismo preporučili Ewopharmu drugim farmaceutskim kompanijama koje žele pristupiti tržištima srednje i istočne Europe te se radujemo nastavku plodne saradnje i u budućnosti.