NAŠ ZAJEDNIČKI CILJ

ŠTA ŽELIMO BITI

Ewopharma je inovativan partner za stavljanje na tržište lijekova i bezreceptnih proizvoda u Švicarskoj i srednjoj i istočnoj Europi.

 

 

 

“Osiguravamo svoj uspjeh kao neovisna tvrtka kojom upravlja vlasnik tako što sustavno proširujemo svoje poslovanje specijaliziranim farmaceutskim i bezreceptnim proizvodima. Također jačamo naše poslovanje bolničkim proizvodima u svrhu diversifikacije i povećanja prihoda.”
Alain Staub, predsjednik uprave i izvršni direktor

 

 

ŠTA RADIMO

 

Naše najsavremenije sposobnosti pristupa tržištu i marketinga omogućuju nam da pristupamo novim tržištima i razvijamo ih inovativnim, pouzdanim, visokokvalitetnim terapijama i proizvodima.

 

 

 “U našoj kompaniji vlada timski duh, a svako daje svoj doprinos razvijanju i unaprjeđenju tih glavnih sposobnosti.”

 

 

ŠTA NUDIMO

Sistemski poboljšavamo svoj asortiman lijekova na recept, uz vlastite robne marke i robne marke naših partnera. Promičemo dio svog poslovanja koji se odnosi na bezreceptne proizvode pomoću ciljanog marketinga svojih vlastitih robnih marki i odabranih snažnih robnih marki svojih partnera.

 

 

“Ewopharma je i ostat će snažna kompanija za lijekove na recept, a svoj položaj jača stavljanjem na tržište novih inovativnih terapija. Razvijanjem druge poslovne jedinice za bezreceptne proizvode, iskorištavamo prilike na tržištu i osiguravamo svoje mjesto na njemu.”

 

 

ŠTA NAM JE VAŽNO

 

Klijenti i Partneri

Pouzdanost, kvalitet i osnaživanje oblikuju svaki aspekt naše kompanije. Mi smo profesionalni i kompetentni u radu sa našim korisnicima i poslovnim partnerima.

”“Kao švicarska kompanija, mi podržavamo naše vrijednosti; one nas izdvajaju u svim našim nacionalnim podružnicama - to su standardi po kojima želimo da nam se sudi."

Nastojimo njegovati dugoročne odnose s našim poslovnim partnerima i klijentima. Duh partnerstva oblikuje svaki aspekt naše kompanije.

"Našim djelovanjem upravljaju osjećaj pravednosti, povjerenja i želje da se nosimo s drugima na jednakoj osnovi."

 

Zaposlenici

Mi smo pouzdan poslodavac visokokvalificiranih, motiviranih i odanih zaposlenika. Naši zaposlenici preuzimaju izazove i poštuju opseg neovisnih akcija koje su im dostupne. Podržavamo ih u njihovom profesionalnom razvoju na najbolji mogući način.
"Njega i potreba, kao što je davanje i uzimanje, vrijednosti su od središnjeg značaja za kulturu Ewopharme."

 

Uprava
U našoj centrali središnja uprava određuje smjernice za rad - nacionalne kompanije kćeri primjenjuju svoju slobodnu procjenu prilikom postizanja lokalnih ciljeva, čime unaprjeđuju cjelokupno preduzeće.

 

 

“Dogovaramo zahtjevne ciljeve i pružamo mogućnosti samostalnog djelovanja delegiranjem odgovornosti i ovlasti.”

Komunikacija
Informacije unutar i izvan kompanije dajemo na direktan način, na vrijeme i razumljivo.

“Promovišemo i zahtijevamo razmjenu iskustava između država. Informacije stavljamo na raspolaganje brzo, kada god je to potrebno.”

 

PODIJELI

 

 

 

PREUZMI